Стойчо Стойчев: ДПС има корпоративна структура

Стойчо Стойчев: ДПС има корпоративна структура „ДПС има корпоративна структура – един фронт офис, който е с чисти и безупречни автобиографии, това са депутатите, евродепутатите, кандидати за най-различни публични длъжности. От друга страна има и технократи, както ги нарича почетният председател на Движението Ахмед Доган. Всяка една партия е такава”.
Това заяви политологът Стойчо Стойчев пред NOVA NEWS. Думите му са по повод писмото на почетния председател на Движението Ахмед Доган, в което се казва, че „ДПС е напът да се превърне в корпоративна, платена, партийна организация”. Като решение лидерът предлага съвместно председателство на Джевдет Чакъров и на Делян Пеевски.
Според политическия анализатор Георги Харизанов това е опасение от периферията, която Движението иска да придобие. „Това е ход в аванс, който иска да каже, че надграждането на образа на партията не трябва да се случва само на корпоративни и на бизнес начала. ДПС не е под заплаха да се превърне в корпоративна и платена организация в районите, от където произлиза – Кърджали, Разград – това е партия, която там е родовообщинска, заяви той.
10.01.2024, 15:09 часа
328 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha