Грандиозна издънка! Врачанин откри косми в сирене от „Билла“ /снимка/

Грандиозна издънка! Врачанин откри косми в сирене от „Билла“ /снимка/ Врачанин хвана хипермаркет „Билла“ в грандиозна издънка, научи агенция BulNews. Той ни потърси за да разкаже как е открил косъм не в една, а цели две буци сирене, пакетирани в търговския обект. 
Случаят е от събота. Врачанин отишъл в „Билла“ в квартал „Медковец“ и искал да си закупи сирене. Избрал такова на марката „Елена“, на цена от 13 лева за килограм, пакетирано от служителите в хипермаркета. Когато се загледал обаче, видял, че под найлона има черен косъм. 
Мъжът все пак решил да смени буцата с друга, но там отново имало същия неприятен бонус. Вбесен, врачанинът потърсил служител, на който да покаже какво пробутва магазинът на клиентите си. В почивния ден обаче такъв нямало на разположение. На касата пък му обяснили, че  не могат да му помогнат. 
„Възмутен съм просто как може да предлагат такива продукти на хората и то на такива цени, без да оглеждат стоката, която зареждат по витрините“, разказва недоволният клиент, като призовава съгражданите си по възможност да избягват тази верига. 
06.02.2024, 08:50 часа
2612 5
Коментари

янко витанов

06.02.2024, 18:10 часа
тия косми са на некоя кака от путката рунтава

Зоров

06.02.2024, 14:27 часа
Кой ви кара да купувате тва измислено сиренье?

06.02.2024, 13:44 часа
Някоя се скубе!Служителите на великата търговска верига с големи претенции към всички може би не се чешат сам по главата?!Билла е с високо мнение за себе си,но когато се отнася до техните отговорности е пълен крах!Опаковане по този начин е незаконно!

Потребител

06.02.2024, 09:56 часа
Не купувайте сирене и кашкавал Елена,много лошо качество особено кашкавал.При термична обработка се превръща в жълтеникава течност.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha