Жители на врачанските Кулата и Нефела: Писна ни да чупим колите си, пътят е в окаяно състояние /снимки/

Жители на врачанските Кулата и Нефела: Писна ни да чупим колите си, пътят е в окаяно състояние /снимки/ Жители на врачанския квартал „Кулата“ и близкото село Нефела изразиха своето недоволство заради лошия път между двете населени места.
Те се свързаха с медията ни с молба да дадем повече гласност за състоянието на пътя от кв. „Кулата“ до село Нефела.
Пред наш репортер буден гражданин сподели, че от години разговарят с назначените кметове, които от своя страна обещават да бъде извършен ремонт, който обаче към момента не е направен. Състоянието на отсечката от „Кулата“ до кръстовището с Околовръстното, след което е Нефела, е повече от окаяно. Пътят е осеян с дупки, като е трудно дори колело да се кара. Хората минават по него по няколко пъти на ден, като най-редовно по колите им има щети заради трапищата, които след всеки дъжд или снеговалеж стават все по-дълбоки.
„От години ни се обещава промяна и асфалтиране, но уви - нищо от това не се случва. На миналите избори отново беше направено обещание, че скоро предстои ремонт на пътя, но такъв още не е извършен.
Писна ни да си чупим автомобилите, да пукаме гуми, да кривим джанти и т.н. Вярваме във вас и за да защитим оплакването си, ще ви доставим и снимков материал с щетите по пътя!
От години опитваме да направим какво ли не, за да има някаква промяна, но резултатите са нулеви“, споделя мъжът.
Хората от квартал „Кулата“ и село Нефела настояват час по-скоро обещаният още преди години ремонт на отсечката да бъде извършен, за да могат да пътуват спокойно и да знаят защо плащат редовно данъците си.
13.03.2024, 08:50 часа
2238 4
Коментари

янко витанов

13.03.2024, 12:05 часа
ей калине пичката лелина да ти еба оправи пътя бе парашутист нещастник мърляв гербер искаме промяна времето е наше рак да го умори тоя юноша бледен майка ти дееба герберска
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha