Нов гаф! Майка пак хвана в издънка детската кухня в Монтана, откри мистериозен бонус в храната /снимка/

Нов гаф! Майка пак хвана в издънка детската кухня в Монтана, откри мистериозен бонус в храната /снимка/ Детската кухня в Монтана бе хваната в поредна издънка, научи агенция BulNews. Майка от града е открила в десерта мистериозен „бонус“. Произхода на находката е неизвестен, но едно е сигурно – няма място в храната, която се предлага на най-малките жители на града. 
Случаят е от понеделник и за него съобщава потърпевшата Илияна Петрова в социалните мрежи. Жената споделя, че докато хранела детето си с мляко с ориз от кухнята се натъкнала на бял предмет. Той представлява бяло парче неизвестен материал.
Жената е споделила кадри на находката и пита съгражданите си какво може да е. Предположенията са найлон, парче от гумена ръкавица или друг латексов продукт. Това е изключително опасно, тъй като децата, възползващи се от услугите на детска млечна кухня, обикновено са между 1 и 2 години и ако попадне в устата на някое от тях може да се задави, тъй като все още са прекалено малки да реагират адекватно. 
Припомняме, че това е втора грандиозна издънка на млечната кухня в Монтана тази година. Преди малко повече от месец жена откри хлебарка в храната на детето си. Тогава избухна скандал и на обекта бяха извършени различни проверки, като дори се стигна до затварянето му. 

Отврат! Майка откри хлебарка в храна от детската кухня в Монтана /гнусни снимки/

Но това е само един случай, който е станал обществено достояние, а явно има и други. В коментарите под поста на Петрова жена споделя, че преди време е открила парчета от клечка за зъби в ястието на детето си. 
Хората призовават институциите да затегнат още повече контрола, а служителите да бъдат по-внимателни, тъй като става въпрос за бъдещето на града – децата. 
От Община Монтана светкавично са разпоредили проверка на случая. Младши експертът по здравеопазване в администрацията Славянка Славчева заяви, че не е доказано, че храната е взета от детската кухня в града. Проверяващите установили, че такъв десерт изобщо не е приготвян тази година, а работещите в кухнята не използват такива латексови ръкавици.
13.03.2024, 08:40 часа
3165 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha