Връх на наглостта! Шофьор спря като арабин във Враца, отнесе една торба с псувни /снимка/

Връх на наглостта! Шофьор спря като арабин във Враца, отнесе една торба с псувни /снимка/ Наглостта на някои шофьори във Враца вече достига връхната си точка, показва проверка на BulNews. Това става ясно от поредна снимка на нелепо спрял водач на алеята, позната като „Дунав“ в областния град. Съвестен гражданин е увековечил този „прекрасно паркиран“ автомобил и я е качил в една от катаджийските групи за назидание. За негово огромно съжаление обаче, зоркото око на BulNews не пропуска нищо и днес именно този „грамотен“ шофьор има честта да е начело на конкурса ни „Аз не мога да паркирам“. 
На фотоса се вижда лек автомобил „Пежо“ с регистрационен номер ВР 7782 ВС, който неговият шофьор е спрял насред пътя, в посока „Суми“. Изглежда водачът обича прекалено много колата си и го е страх да не надраска джантите ѝ, което го е накарало да спре доста далеч от тротоара. Друг вариант за спряната по този начин кола е просто дотолкова да се простират възможностите на нейния притежател. Остава да гадаем…
01.05.2024, 08:35 часа
2226 1
Коментари

Ама

01.05.2024, 19:30 часа
всичката тази емоция е излишна , Има 112 , обаждане , наказване на не-нормалника и това е ! Нека да опитва пак ! Е какво му е сложното ??? Ама не : трайте и пишете и снимайте . Дрън - дрън .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha