От последните минути! Верижна катастрофа затапи Е-79 между Враца и Мездра /снимки/

От последните минути! Верижна катастрофа затапи Е-79 между Враца и Мездра /снимки/ Верижна катастрофа спря движението на главен път Е-79 между Враца и Мездра, видя първо репортер на информационна агенция BulNews.
Пътният инцидент е станал преди минути, край бензиностанция "Ромпетрол".
Шофьорът на турски бус "Фолксваген" излизал от областния център и се движел с много висока скорост в посока железничарското градче, когато изгубил контрол над возилото и се блъснал в движещия се пред него монтански миниван "Сеат". Ударът бил толкова силен, че испанската кола се забила във врачански джип "Тойота".
Свидетели на опасната катастрофа разказаха пред наш репортер, че водачът на турския микробус карал като луд и буквално хвърчал по пътя. За щастие при произшествието няма пострадали хора, но има сериозни материални щети по буса и монтанския "Сеат".
В момента на мястото има два патрула на полицията, които са разрешили да бъде преместен джипът, но временно трафикът в посока Мездра е бил блокиран. Предстои водачите на автомобилите да бъдат изпробвани за употреба на алкохол.
Пътуващите да се движат с повишено внимание и скорост, съобразена с пътните и метеорологични условия.
Повече информация за катастрофата се очаква от утрешния бюлетин на полицията във Враца.
17.04.2021, 13:08 часа
13680 5
Коментари

чистка

18.04.2021, 16:41 часа
чистка и ефективни закони като в ес не може джигита с турска рег .да вилнее да си носи последствията и ефективно вземане и прилагане на наказанията в момента няма такова гарантирано от гроб

до предните трима

18.04.2021, 10:31 часа
Когато си калпав всичко ти пречи. Къде са дупките, които са предизвикали ТЕ ТОЧНО ТОЯ КАТАСТРОФА.

време е за чистка

17.04.2021, 19:54 часа
сега новите да изчистят тия който са отговорни за контрола и приемането от фирмите не само клепи и усвоявай парата ,да се прочисти основно всяка институция от тия паразити а то е пълно навсякъде и да дойдат хора който управляват

е.....

17.04.2021, 16:09 часа
Ама нали това са прочутите пътища и магистрали на тулупа.

Не си вършат работата

17.04.2021, 13:13 часа
Пътят Враца -Мездра а и другите платна Мездра -Враца е в окаяно състояние. Нови и нови дупки малки и огромни, предпоставки за ПТП-та постоянно. А сега кажете коя е институцията да предпише, че е опасно и това трябва да се поправи?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha