Извънредно! Светлин Хлебарката падна в пропаст във Врачанския Балкан, чакат спецотряд да извади тялото /снимки/

Извънредно! Светлин Хлебарката падна в пропаст във Врачанския Балкан, чакат спецотряд да извади тялото /снимки/ Кошмарен инцидент вдигна накрак спасителни отряди във Врачанския Балкан, научи ексклузивно агенция BulNews.
Мъж е паднал в пропаст над бунгалата до почивната станция на АЕЦ „Козлодуй“ и най-вероятно е загинал.
По първоначална информация падналият е 38-годишният Светлин Димитров, познат в града като Хлебарката. Той бил на мястото с приятели заради иманярски истории, когато пропаднал в дълбока около 85-метрова пропаст. След инцидента те подали сигнал на тел. 112, показали къде е мястото и избягали. По неофициална информация, Хлебарката първоначално е паднал на площадка, която е на дълбочина около 40 метра, след което тялото се превъртяло и паднало още около 45 метра в пропастта.
В момента в Балкана има екип от 12 служители на местната планинска служба, които обаче са скални катерачи. По тази причина в столицата се събира спасителен отряд от пещерняци, който има опит в изваждането на хора от пропасти. Веднага след това екипът ще бъде докаран от София.
Районът е трудно достъпен и акцията ще продължи най-малко 4-5 часа. Запознати коментират, че вероятността мъжът да е оцелял при падането е минимална, а дори да е имал признаци на живот, докато трае операцията на спасителните екипи, шансовете му стават нищожни. 
Районът е отцепен от полицията. 
02.08.2022, 17:43 часа
54829 5
Коментари

Бако

05.08.2022, 10:55 часа
Ама ти сериозно си немаш на идея кой съм, а, хахахахахахха. Тъп си на хлебарка си тъп, хахахаха. Нищо, така е като акъла ти стига до некви селия по Е79. Пробвай се и ти да фръкнеш.

някой си Краводерски брус

04.08.2022, 10:38 часа
такъв идиот като тебе няма как да сбъркам трай си най добре да се не чудиш от къде те е огрело

Бако

03.08.2022, 15:57 часа
Краводерски брус, ти от къде си толко сигурен кой съм, от къде съм, на колко години съм? Нещо май ме бъркаш с некой, а?

някой си Краводерски брус

02.08.2022, 23:37 часа
Е бако който и да си мишка си оставаш въпроса е че съдбата ще те застигне и същото на тебе ще се случи в подлога да лежиш и майка ти ще ти сменя пелените на 50 години помни това което ти казвам, някой ден!

Бако

02.08.2022, 22:15 часа
Те тоя, конкретно, нема да липсва на никой. Един мутрагент по-малко.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha