"Монолит" гони тройката с победа в Криводол

"Монолит" гони тройката с победа в Криводол Продължава доброто представяне на "Монолит". В 10 кръг отборът на "Монолит" надигра с 3:1 "Ботев" /Криводол/ като гост и се вклини в тройката. Гостите вкараха рано. Николай Методиев-Коко и Стоян Стоянов бяха в основата на успеха. Коко се разписа от дузпа в 5-та минута. Нарушението бе отсъдено за събаряне на Стоян Стоянов в пеналта. Домакините изравниха чрез Емануил Димитров-Чарли, който вкара с рейд през защитата. Росен Иванов отново даде аванс на гостите, реализирайки след хубав пас на Методиев. Крайният резултат 3:1 фиксира Стоян Стоянов. Къдравия се разписа при бърза атака, слагайки точка на спора на стадина в Криводол, където преди години рита в "Б" група.
В други два резултатни мача от кръга бяха вкарани по 6 гола. "Скала 2015"/Оселна/ срази "Миньор 2005" с 6:1. Два гола вкара ветеранът Иван Крумов, а по един път се разписаха Митко Георгиев, Владо Стоянов, Ивайлов и Неделков. За гостите от Згориград отбеляза Генчо Симеонов. Последният обаче бе отстранен от рефера Емил Тодоров, който вдигна още по един червен картон на състезатели от двата отбора - Т.Димитров /Миньор/ и Цв.Найденов /Скала/. 
В последния мач "Ботев" /Рогозен/ най-после записа победа. В гонитба с голове рогозенци спечелиха с 6:4 срещу "Балкански" като гости. Четири гола за победата вкара Цветомир Ангелов-Порчо. Другите два за победителите вкараха Антонио Йорданов и ветерана Мирослав Казачки.
31.10.2016, 09:26 часа
426 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha