ГЕРБ отхвърли желанието на ДПС за предсрочни избори

ГЕРБ отхвърли желанието на ДПС за предсрочни избори ГЕРБ отхвърли желанието на ДПС за властта чрез министъра на туризма в правителството Николина Ангелкова.
Имахме предсрочни избори през март, народът много ясно каза, че я дава на ГЕРБ. Правителството е стабилно, изпълняваме предизборната си програма и се движим с хоризонт пълен 4-годишен мандат, заяви Ангелкова пред Нова тв тази сутрин. Така тя отговори на зам.-председателя на ПГ на ДПС Йордан Цонев, който вчера, в същото студио, заяви, че Движението за права и свободи иска властта, а не "купата на Съветската армия". Той се обяви за "демонтиране" на националистите от властта и не изключи възможността за предсрочни избори.
За Ангелкова обаче подобна хипотеза не стои на дневен ред. Имаме поети ангажименти пред хората, работим добре и с трите формации в Обединени патриоти. На прага на председателството сме, заяви тя.
Тя коментира и темата за втори лифт на Банско с думите, че никога не е имало разминаване между нея и вицепремиера Валери Симеонов по темата. Министерството винаги е било за изграждането му, при спазването на всички екологични норми на ЕС, подчерта тя.
24.11.2017, 10:50 часа
1024 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha