"Вихър" подчини с 4:2 "Шурданица" в последната си контрола

"Вихър" подчини с 4:2 "Шурданица" в последната си контрола Шампионът на монтанската IV дивизия "Вихър" (Николово) завърши с победа серията си от контролни срещи от зимната подготовка за позакъснелия пролетен полусезон. Вихърци се наложиха с 4:2 над "Шурданица" (Георги Дамяново). Мачът бе доста стойностен и се игра на терена с изкуствена настилка в спортния комплекс „Огоста” в Монтана.
Символичните гости откриха резултата в 18-та мин. Тогава новото попълнение в състава на лопушанци Милен Заков бе спънат в наказателното поле и многократния шампион по джудо и самбо Мирослав Йорданов вкара отсъдената дузпа. До края на първото полувреме Кристиян Методиев-Пато направи пълен обрат. Голмайсторът на домакините се разписа на два пъти с глава като и двете асистенции бяха на играещия капитан на "Вихър" Бисер Ефремов.
Влезлият като резерва след почивката Анатоли Тодоров-Маевата се разписа ефектно за 2:2. В 67-та мин. Валери Беров центрира успоредно на голлинията и Денис Езекиев засече топката в мрежата – 3:2 за "Вихър". Три минути преди последния съдийски сигнал при идентична ситуация Беров оформи крайния резултат.
10.03.2018, 17:59 часа
1095 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha