"Берковица“ спечели пролетния волейболен турнир във Вършец

"Берковица“ спечели пролетния волейболен турнир във Вършец Третия пролетен турнир по волейбол за купа „Вършец 2018“ се проведе в петък и събота в спортната зала на Вършец. В него взеха участие отбори отВарна, Русе,  Велико Търново, Берковица и домакините от Вършец.
Любителите на спорта и волейбола се насладиха на оспорвани и качествени срещи по време на турнира. Тимовете бяха съставени както от младежи, така и от опитни, бивши волейболисти.
В първия ден се играха четири срещи на ВВК "Дунав" Русе - ВВК "Велико Търново"(2:0), ВК „Вършец“ - ВК „Берковица“ (0:2), ВВК "Черно море"- Варна - ВК "Берковица"(0:2) и ВК "Вършец" - ВВК "Черно море"– Варна(0:2).
На следващия ден се проведоха четвъртфиналът и финалът на турнира.
На трето място се класира ВВК „Велико Търново“, с резултат ВВК "Черно море" - ВК „Велико Търново“ - 0:2.
Проведоха се и две приятелски среща с участието на ВВК „Дунав“, ВК „Владо Николов София“ и ВВК „Враца“ - жени. В отборите на жените взеха участие и момичетата от местния ВК „Вършец“.
След много интересни двубои, до финала достигнаха двата тима от Берковица и Русе. С резултат ВК „Берковица“ - ВВК „Дунав Русе“ - 2:0 гейма, шампион стана отборът на ВК „Берковица“.
Кметът на община Вършец инж. Иван Лазаров връчи купите и медалите на победителите.
24.03.2018, 14:50 часа
1013 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha