"Ботев"/Враца/ падна с 1:2 от "Берое" при U19

"Ботев"/Враца/ падна с 1:2 от "Берое" при U19 Юношите до 19 години на врачанския "Ботев" отстъпиха с 1:2 от връстниците си от "Берое" в среща от 23-ия кръг на елитната футболна дивизия. Поредното поражение в кампанията намали до минимум шансовете на врачани за оставане в същата компания и догодина.
Гостите бяха по-дейния отбор и логично първи стигнаха до попадението. На два пъти се наложи на стража на домакините Кристиян Иванов да се намесва решително при акции на противника. В 38-та мин. обаче Костадин Пеев излезе сам срещу вратаря на врачани и вкара за 0:1, като при ситуацията останаха големи съмнения за неотсъдена засада.
Домакините показаха зъбите си в 53-та мин., когато рейд на Батов доведе до нарушение пред пеналта срещу него. Иван Велчев изпълни перфектно свободния удар, топката бе боксирана от вратаря, а след това защитник я изби пред голлинията. Само 5 минути по-късно обаче врачани останаха с 10 души на терена, след като Георги Цветанов получи директен червен картон заради опасно влизане в краката на съперник. Играчите на Ивайло Кунчев обаче не се предадоха и в 63-та мин. изравниха след страхотна комбиниация. Тодор Горанов пусна добър пас към Батов, плевенчанинът нахлу мощно в наказателното поле и с удар под гредата вкара за 1:1.
В 76-та мин. обаче защитата на "Ботев" се пропука и Руси Чернаков отблизо вкара за крайното 1:2 в полза на "Берое".
22.04.2018, 21:05 часа
1324 1
Коментари

Vlaha

24.04.2018, 06:30 часа
Specialistul din Vidin este de vina.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha