Ивайло Василев и Марио Петров станаха шампиони на Общинския турнир по тенис на маса в Мездра

Ивайло Василев и Марио Петров станаха шампиони на Общинския турнир по тенис на маса в Мездра На 13 октомври във физкултурния салон на СУ “Иван Вазов” в Мездра се проведе второто издание на Общинския турнир по тенис на маса. В него взеха участие деветима мъже и петнадесет юноши, разделени в 2 групи при мъжете и в 4 групи при юношите.
За спазване на правилата и спортсменската игра наблюдава главният съдия Евгени Йоловски. Негови помощници бяха Христо Иванов и Цветомир Георгиев. Секретар на турнира беше Жанета Маринова.
След 49 оспорвани срещи и над 1500 отбелязани точки най-добрите трима от всяка възрастова група заслужено бяха наградени с купи, медали и грамоти от кмета на общината инж. Генади Събков.
При юношите с бронз се окичи Мартин Петров, среброто грабна Димитър Николов, а златото отиде при миналогодишния шампион Марио Петров.
При мъжете на трето място се класира Стивън Мильов, първи подгласник на победителя стана миналогодишният шампион Веселин Вълков, а със златото се окичи Ивайло Василев.
Кметът на общината поздрави участниците и пожела все повече бъдещи и настоящи тенисисти да намерят възможност да спортуват и да развиват този своите умения в този динамичен и емоционален спорт.
След края на турнира беше демонстрирана и новата придобивка на СУ „Иван Вазов“ – автоматизиран робот за тенис на маса. С неговата помощ играчите могат да тренират и усъвършенстват своята техническа подготовка.
15.10.2018, 12:09 часа
421 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha