"Старт М" /Криводол/ награди най-добрите пилоти за 2018 година

"Старт М" /Криводол/ награди най-добрите пилоти за 2018 година Президентът инж. Спас Спасов събра на изискана вечеря всички пилоти с нежните си половинки. АМК „Старт М“ направи фурор в автомобилните дисциплини в първата година от създаването си. 
“Изключително силна година за „Старт М“. Постиженията се дължат на всички вас момчета. Благодаря и на кметовете на общините Криводол и Бойчиновци за провеждането на общо четири кръга от шампионата в рали кроса”, сподели инж. Спасов.
Президентът на "Старт М" награди с плакати кметовете на двете населени места – Петър Данчев и Светлин Сретениев. „Старт М“ спечели първо и второ място в отборното класиране в рали кроса. Клубът има трима републикански шампиони – в “Дивизия 1”- Светослав Манастирски, в “Дивизия 3”- Цветелин Велков и в дрифта- Стефан Младенов.
В “Дивизия 1” на рали кроса тримата най-добрите пилоти за 2018 година на криводолския клуб са: Светослав Манастирски, Емил Минчев и Иван Живков – Пожарния. 
В “Дивизия 2” отличените са: Пламен Цветанов, Георги Василев и Валери Димитров. В “Дивизия 3” награди получиха: Цветелин Велков, Методи Тодоров и Георги Ставров. Най-добрият пилот на криводолчани на писта, “затворен маршрут”, е четирикратният шампион в рали кроса Румен Киров. В дрифта наградата е за Стефан Младенов.
Пилотите на „Старт М“ изненадаха президентът на клуба инж. Спас Спасов с мини - модели на специализирани строителни автомобили. Спасов е един от собствениците на доказаната в бранша фирма в Криводол. 
“Бъдете живи и здрави. Нека 2019 година бъде по-добра за вас и семействата ви”, пожела президентът на АМК „Старт М“ /Криводол/ инж. Спас Спасов.
20.12.2018, 15:43 часа
2033 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha