Новият екоминистър е ясен! Емил Димитров - Ревизоро сяда в стола на Нено Димов

Новият екоминистър е ясен! Емил Димитров - Ревизоро сяда в стола на Нено Димов

Емил Димитров - Ревизоро ще е новият еко министър, стана ясно след среща на “Обединени патриоти” с премиера Бойко Борисов в Министерския съвет по-рано днес. Димитров ще поеме поста на доскорошния еко министър Нено Димов, който миналата седмица бе арестуван и обвинен в умишлена безстопанственост, предизвикала водната криза в Перник. Димов бе министър в кабинета “Борисов 3” от квотата на ВМРО (“Обединени патриоти”). След ареста му, той подаде оставка. От ВМРО трябваше да изберат негов заместник, като за поста бяха спрягани различни имена. В крайна сметка мястото ще заеме Емил Димитров, който е депутат от гражданската квота на ВМРО и шеф на парламентарната Комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата.
"Не приемаме Нено Димов да бъде изкупителна жертва за всички грешки, които са правени от години назад" категоричен бе Каракачнов. Той подчерта, че Димов само разписвал графиците, но нямал отговорност за стотиците изгубени кубици вода.
В тази ситуация той си е подал оставката, приета е от премиера и утре, може би, ще бъде гледана от Народното събрание.
"На неговото място ние сме предложили друга кандидатура - Емил Димитров. Основната му задача ще бъде, въпреки че не му е пряко задължение, да се заеме с проверки, ако искате ги наречете тотална ревизия на цялата система, която води не само Перник, но и други градове към опасността от създаване на подобно положение", коментира още Каракачанов.

14.01.2020, 13:25 часа
381 1
Коментари

Лакомника

14.01.2020, 19:58 часа
Още един специалист по всичко. Важно е да гризе от кокала, утре може и здравен министър да го сложите и той ще приеме - е по това се познават хората с нисък морал и качества. За това сме на тоя хал и продължаваме да пропадаме.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha