Зам.-кметът на Монтана Диман Георгиев се пуска в рали кроса на писта "Дракон"

Зам.-кметът на Монтана Диман Георгиев се пуска в рали кроса на писта "Дракон" Четирикратният шампион в рали кроса Румен Киров и Диман Георгиев от АСК "Старт М" /Криводол/ ще вземат участие в 1-ия кръг на затворен маршрут на писта „Дракон”, край пловдивското село Калояново. Състезанието е събота и неделя. "Субару"-то на Киров е готово за шампионатните кръгове в клас „Макси”.
"Знам, че феновете чакат дълго време това състезание. В нашия отбор има нов състезател. Топ пилотите ще са на състезанието".
За Диман Георгиев, който е заместник кмет на община Монтана състезанието на писта „Дракон” ще е дебютно. Той също ще кара със "Субару".
"Опит имам на улицата с домашната кола. Ще изградя обаче. Страх има, разбира се. Трябва да се изправим срещу него, за да го преодолеем", заяви Георгиев.
"Спокойствието е най-важно. Състезанието е тежко, колите са силни, трябва човек да се движи с акъл", даде ценни съвети на колегата си Румен Киров.
В клас „Макси” заявка са дали още: Костадин Маршавелов, Камен Василев, Пламен Камбуров, Александър Кръстев, Илия Царски, Христо Георгиев и монтанският пилот Светослав Манастирски, който ще се състезава за АСК "Автоцар Рейсинг Сервиз" на Царски.  
07.08.2020, 11:33 часа
4371 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha