"Локо" /Мездра/ удари "Ботев" /Враца/ и при юношите старша възраст, остава лидер в зоната

"Локо" /Мездра/ удари "Ботев" /Враца/ и при юношите старша възраст, остава лидер в зоната Седма победа в първенството по футбол в Зона „Враца“ постигнаха юношите старша възраст на "Локомотив" /Мездра/. В среща от 9-ия кръг на шампионата момчетата на треньора Владимир Найденов победиха като гости своите връстници от "Ботев" /Враца/ с 1:2 (на полувремето 0:1). Попаденията за локомотивци отбелязаха капитанът на отбора Росен Крумов през първата част и Божидар Цветков в добавеното време на мача.
Така младите „железничари“ съхраниха лидерската си позиция във временното класиране и по всяка вероятност ще зимуват като есенни първенци.
Скандално завърши двубоят между "Монолит" /Бяла Слатина/ и "Ботев" 2013 /Криводол/, който е прекратен в 88-ата мин. при резултат 1:1 поради опит за саморазправа с длъжностно лице от страна на състезатели на домакините. Очаква се след заседание на Дисциплинарната и на Спортно-техническата комисия към Областния съвет на БФС - Враца да бъде присъдена служебна победа за гостите с 0:4.
В другия мач от кръга "Първа атомна" /Козлодуй/ победи като гост "Кариана" /Ерден/ с 2:4.
Начело в таблицата продължава да е „старшата“ на "Локомотив" с актив от 22 точки и голова разлика 45:10. Втори е "Бдин" 1923 /Видин/ с 19 т., а третото място делят "Ботев" /Враца/ и "Монолит" /Бяла Слатина/ с по 12 т.
В последния есенен кръг U19 на мездренския клуб приема "Монолит" /Бяла Слатина/. Двубоят е на 27 ноември, петък, от 15 часа на изкуствения терен на градския стадион. По същото време "Бдин" 1923 /Видин/ приема "Ботев" /Враца/.   
 
23.11.2020, 15:58 часа
623 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha