Диана Дамянова: В България средният простак вижда себе си реализиран в Бойко Борисов

Диана Дамянова: В България средният простак вижда себе си реализиран в Бойко  Борисов "В България средният простак вижда себе си в Борисов. Той вижда себе си реализиран, той вижда как можеш да се разхождаш по анцуг, да слагаш неправилно ударенията върху думите, да се разпищолваш и в същото време твоите действия да бъдат абсолютно ненаказани. Средният простак, който не е малко като количество в българския народ, откровено симпатизира на Борисов. Това е обратното на американската мечта. За радост обаче, в 2020 година поникна и някакво гражданско общество. Това липсваше тотално. В България нямаше никакви схеми, при които група хора да защитят общия си интерес", коментира в ефира на 7/8 тв пиарът Диана Дамянова. 
"Гражданското общество каза "не" на простащината. Има две много странни комбинации от думи, които определят настоящата и миналата година. Миналата година е безспорно годината на идиотите и чекмеджетата. И всичко, което правиха през годината, беше едно повторение на идиотизъм, което доведе до чекмеджетата. Тази година думата е "срутище". И тази дума ще продължи да е актуална до деня на изборите, а след това всичко ще продължи да се срутва, защото всичко което те правят, е да влагат не повече от 30% от предназначените средства, защото всичко останало отива в чукмеджето", посочи тя.
"Цялата история е абсурдна. Днес Борисов, това, което имаме за министър-председател, написа едни думи за жертвите на комунизма. Те думите не бяха лоши. Въпросът е може ли човек, който е член на същата тази партия да каже това!?", добави Дамянова.
02.02.2021, 12:23 часа
1554 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha