WINBET с разнообразни промоции за мачовете на ЦСКА-София и "Левски"

WINBET с разнообразни промоции за мачовете на ЦСКА-София и "Левски" WINBET предлага специални промоции за мачовете от квалификациите за Лигата на конференциите на ЦСКА-София и "Левски", които вече очакват любителите на спортните залози на сайта winbet.bg.
Промоциите обхващат домакинството на ЦСКА-София срещу носителя на купата на Ирландия "Сейнт Патрикс Атлетик" и гостуването на "Левски" срещу малтийския "Хамрун Спартанс". 
WINBET предлага залози без риск за срещата на ЦСКА-София срещу "Сейнт Патрикс" в четвъртък, 4 август, 20:00 ч. За да могат да се възползват от предложението, клиентите на сайта winbet.bg трябва да поставят единичен залог „на живо“ на стойност минимум 20 лв. при коефициент поне 1.30 за мача. В случай на губещ залог, клиентите с квалифициращ залог ще получат бонус от 20 лв., валиден за залози от секциите Спорт и На живо на сайта.
Клиентите на WINBET, които поставят предварителен, единичен залог на стойност поне 20 лв. и при минимален коефициент 1.30 за срещата между Хамрун Спартанс и Левски на 4 август от 20:30 ч., ще получат по 10 лв. безплатен залог за събитие по избор от спортната секция на сайта за всеки вкаран гол в мача, без значение от кой отбор е отбелязан.
Безплатните залози ще бъдат добавени в игралните профили на клиентите до 24 часа след приключването на съответния мач.
Пълните правила и условия на тези промоции са публикувани на winbet.bg.
04.08.2022, 08:50 часа
287 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha