Лавина от оставки! Областните управители на Враца, Видин и Монтана освободиха постовете си

Лавина от оставки! Областните управители на Враца, Видин и Монтана освободиха постовете си Лавина от оставки на областни управители в цялата страна. Сред тези, които са освободили постовете си, са губернаторите на Враца, Видин и Монтана. 
Георги Митов депозира заявлението си за освобождаването си от длъжност пред министър-председателя акад. Николай Денков и в деловодството на Министерски съвет днес. В заявлението си посочва, че през периода в който е заемал длъжността областен управител на област Враца в служебното правителство на Гълъб Донев, стриктно е изпълнявал служебните си задължения в съответствие с българското законодателство, ръководейки се от законните права и интереси на гражданите, и развитието на област Враца.
Малко по-късно областният управител на Монтана Валери Димитров и заместник областният управител Кирил Делев са депозирали своите оставки пред правителството. Валери Димитров заяви, че причините да подаде оставка са лични.
„Чест и почитания за всички, никой не ме е обидил или задължил да напусна, причините за решението ми са изцяло лични“, обяви Димитров.
По лични причини напуска и зам. областният управител Кирил Делев.
„Като областен управител в мандата на служебния кабинет с министър-председател Гълъб Донев, изпълнявах отговорно и добросъвестно задълженията си в интерес на гражданите на област Видин и спазвайки законите на Република България.
Надявам се следващият областен управител на област Видин да работи за просперитета на Видинска област, съблюдавайки законите на страната, при зачитане на реда и нормите на правовата държава“, се казва в заявлението на губернатора на Видин Огнян Асенов.
12.06.2023, 10:36 часа
6868 2
Коментари

FEN

12.06.2023, 14:16 часа
Само се пазете от напористата проскубана кокошка Ирина, която се натиска на кой ли не, за да я набутат пак в областна. Ама да знаете, че тя върви комплект с щерка си, онази въз пълничката.

Фенка

12.06.2023, 12:44 часа
Г-н Митов на каква възраст е и семеен ли е?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha