BulNews пита: Кои са родителите на трите келемета от Враца, дайте снимки и инфо

BulNews пита: Кои са родителите на трите келемета от Враца, дайте снимки и инфо Повече от месец врачани живеят със страха да ходят по тротоарите и да шофират из улиците на града.
Причината за това е котилото от три келемета, които редовно нарушават закона за движение по пътищата и превръщат живота в града в сървайвър.

На вниманието на полицията! Джигит дрифти в центъра на Враца, похвали се в TikTok /видео/

Хората, които причиняват това на обществото са Румен Кръстев, Искрен Иванов и Божидар Божидаров.

Само в BulNews! Вижте кои са джигитите, дрифтили и спретвали гонки насред Враца /снимки/

Повече от очевидно е, че тези младежи не са получили нужното образование и са отгледани от улицата. Не е ясно дали провалът е на училищата, в които са учили или на самите личности, но липсата на поне минимална обща култура е видим.

Разкритията продължават! Вижте как още един джигит от бандата на дрифтърите Искрен и Румен лети с 220 км/ч във Враца /видео/

Безспорно обаче големият провал е на техните семейства. Това е основната клетка на обществото, която носи отговорност за децата си. Тези младежи са възпитавани в определена среда и би трябвало от тях да се изградят достойни последователи на фамилията им. На практика някъде някой е прекъснал пътя им към тези ценности и днес резултатът е видим - келемета, които настроиха целия град срещу себе си. Плюс МВР и прокуратурата.

На вниманието на МВР и прокуратурата! Три келемета беснеят с колите си по улиците на Враца, нямат страх от закона /снимки/

Равносметката е, че единият от тях вече опозна обстановката в ареста на районното управление на полицията, а другите двама имат желанието да го последват. Ние ще им помогнем.

Закон и ред! Арестуваха дрифтъра Румен Кръстев за закани с убийство към Даниел Бузов, ще спи в районното на Враца /снимки/

По тази причина медията ни иска да освети техните родители. Ние ще бъдем благодарни на всеки, който знае кои са те и да ни изпрати техни снимки. Интересува ни как се казват, къде работят и цялата останала информация, която ще ни позволи да разберем защо са се провалили във възпитанието на своите синове. Когато съберем достатъчно подробности, те ще бъдат публикувани, за да знае обществото кои са родителите на трите келемета.
18.12.2023, 08:50 часа
17028 4
Коментари

Приятел

18.12.2023, 18:44 часа
его: https://www.bulnews.bg/article/376476

Приятел

18.12.2023, 18:42 часа
Божидарчо беше взел книжка и след един месец беше отнесъл на пешеходна пътека малката дъщеря на шефа на Нашенци? Мамин лигльо си е бил винаги, бил е "голям женкар", ама всички го имат само за приятел.

Kokorcho

18.12.2023, 11:32 часа
Диви сеяне кви да са

4orko

18.12.2023, 11:21 часа
Aferim foto kom6o ☆
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha