Кулинарно изкушение! Най-новите бургери във Враца „Бараката“ вече са във FoodboX /снимки/

Кулинарно изкушение! Най-новите бургери във Враца „Бараката“ вече са във FoodboX /снимки/ Най-новите бургери във Враца „Бараката“ вече са във FoodboX! От днес всички любители на т.нар. street food могат да зарадват сетивата си с техните кулинарни изкушения. 
Бургерите „Бараката“ се намират в градинката пред Сувенирната палата. В асортимента са включени класически и нестандартни предложения. Телешкият бургер се произвежда от 100% телешка кайма от месо, смляно на място. 
Само в „Бараката“ можете да откриете и рибен бургер от сьомга. Помислено е и за вегетарианците, които пък имат възможността да опитат вегетарианското предложение, с кюфте от нахут. 
Освен бургери, „Бараката“ предлага също и тортили. Клиентите могат да изберат между пилешка, телешка, както и две вегетариански предложения.
В менюто са включени и три вида хот-дог – „Чикаго“, Американски и „Чимичури“. За да е пълен асортиментът от street food предложения, в „Бараката“ ще намерите още фалафели и хрупкави пилешки бонфиленца.
С всеки поръчан бургер, тортиля и хот-дог пък клиентите ще получат безплатна порция пържени картофки. 
Готвачите в „Бараката“ са с дългогодишен опит и насладата за сетивата е гарантирана!
Работното време на обекта е от 11 до 19 часа всеки делничен ден и от 11 до 15 часа в събота. Ако нямате възможност да ги посетите на място или не искате да се показвате навън в мразовитите зимни дни, доверете се на лидера за Враца в доставката на храна за дома и офиса FoodboX. Куриерите на фирмата ще донесат вкусотиите за минути, докато са още горещи!
 
22.01.2024, 10:54 часа
5319 2
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha