Доживяхме! Отвориха за движение пътен възел "Ребърково" на Е-79 между Мездра и Ботевград

Доживяхме! Отвориха за движение пътен възел "Ребърково" на Е-79 между Мездра и Ботевград Отвориха за движение пътен възел "Ребърково" на Е-79 между Мездра и Ботевград, научи BulNews. С това се улеснява пътуването на жителите от Ребърково, Лютиброд, Зверино, Елисейна и останалите населени места от региона.
Припомняме, че заради изграждането на пътния възел и модернизирането на трасето на Мездра – Ботевград до момента шофьорите преминаваха по обходни маршрути, като само медията ни писа преди 2 седмици, че отварянето на отсечката ще се случи между 11 и 15 март, което вече е факт.

Драма край Мездра! „Грома Холд“ обяви война на Ребърково, хората страдат и псуват Иванчев /снимки/

Търпение, шофьори! АПИ няма да отвори скоро пътния възел при Ребърково

До преди час са извършвани довършителни работи по пътната връзка, монтирани се необходимите пътни знаци за временната организация на движение и веднага след като приключили всички дейности, гарантиращи безопасността, движението бе пуснато. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, като следват стриктно пътната организация и въведеното ограничение на скоростта до 50 км/ч.
Припомняме, че от 19 февруари движението по пътя Мездра – Лютидол се извършва двупосочно в по две ленти в посока. Само в района на Лютидол автомобилите преминават в една лента.
През пролетта, след като бъдат издадени необходимите разрешения за строеж, предстои движението по трасето да бъде ограничено, за да продължи изграждането на тежките участъци между Лютидол и Новачене, както и двата пътни възела при Дърманци и Мездра.
13.03.2024, 12:36 часа
3479 2
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha