Проведоха благотворителен концерт в подкрепа на Цветомир Цветанов в Монтана

Проведоха благотворителен концерт в подкрепа на Цветомир Цветанов в Монтана В деня на християнския празник Сирни заговезни се състоя благотворителен концерт в Монтана в подкрепа на болен от левкимия млад мъж от Лом.
Монтанската рок група „Sweet poison“ организира „Концертът на надеждата“. Събраните средства са за болния от лимфобластна левкимия Цветомир Цветанов. Припомняме, че той се нуждае от специално лечение в Турция, за което е нужна непосилната за семейството му сума от 250 000 лева, която все още не е събрана.

Зов за помощ! Млад мъж от Лом има нужда от подкрепа, за да пребори коварна болест

В концерта участваха Константин Ковачев, MIX GROUP, Dance Machine Crew, Sweet poison, гости изпълнители. Водещ беше Петьо Божидаров. R&D – Озвучаване и Осветление осигуриха безвъзмездно професионално озвучаване и осветление на сцената, което беше техният принос за благотворителната кауза. Домакин на събитието беше Общински младежки дом – Монтана.
Вечерта започна със зашеметяващите танци на момичетата от формация Dance Machine Crew. След тях на сцената се представиха MIX GROUP с любими български и сръбски песни. Третият изпълнител беше Константин Ковачев, който стана известен със своето участие в „Гласа на България“. Той представи за първи път на живо песни, които са част от новия му албум. За финал „Sweet poison“ вдигнаха на крака публиката със своите авторски песни, а след тях гост изпълнителят Веселин Димитров зарадва любителите на рока с няколко по-тежки парчета.
Кампанията по набирането на средства продължава! Нека заедно да дадем на Цецо втори шанс! Подробности за кампанията в помощ на Цветомир може да намерите ТУК.
19.03.2024, 14:51 часа
496 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha