Наглост! Врачани нагазиха безобразно с колите си градинка, за да са на сянка

Наглост! Врачани нагазиха безобразно с колите си градинка, за да са на сянка Наглите шофьори във Враца, зарязващи автомобилите си където им падне и съсипващи зелените площи в града, нямат край. За поредното безобразно паркиране алармира редовен читател на агенция BulNews за рубриката ни „Ти, репортерът“.
Вчера будният гражданин заснел как шофьори на софийско „Пежо“ и врачански „Форд“ са спрели на сянка в градинка на улица „Скакля“. За да не остане по-назад, водач на „Опел“ също решил да изпъкне с манталитета си, като заминал пикапа си на тротоара. 
„Това са поредните наглеци, които зарязват колите си по този начин. Единият е блокирал преминаването на пешеходците по тротоара, а другите двама се грижат от зелените площи да не остане и помен. Вместо градът ни да е красив и зелен, а пешеходците да могат спокойно да се движат по тротоарите, такива наглеци ежедневно го съсипват и застрашават десетки животи!“, категоричен е възмутеният ни читател.
Врачанинът призовава, контролните органи в лицето на полицията и инспектората към общината, да започнат да правят постоянни акции срещу неправилното паркиране, не само в центъра на града.
26.06.2019, 08:27 часа
2604 1
Коментари

Християн

26.06.2019, 22:00 часа
само където са спряли само на тревата няма никаква градинка,жалки сте хд
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha