Скръбна вест! Почина мотористът от тежката катастрофа на Е-79 край Враца, трагедията е огромна /снимки/

Скръбна вест! Почина мотористът от тежката катастрофа на Е-79 край Враца, трагедията е огромна /снимки/ Рано тази сутрин е починал мотористът от тежката катастрофа на международния път Е-79 край Враца, научи ексклузивно агенция BulNews. Въпреки усилията на лекарите във ВМА, 26-годишният Николай М. от Враца загуби битката за живота си.
Припомняме, че инцидентът стана на 28 юни около 19.30 часа на острия завой между областния град и село Краводер. Тогава младият мъж се беше размазал в спрял в отбивка лек автомобил „Пежо“. Вследствие на удара мотористът е паднал на 20 метра от колата, а моторът се бе спрял на около още 50 метра.

Извънредно! Тежка катастрофа на Е-79 между Враца и Монтана, пътят е затворен /снимки/

Починалият Николай работи като военен, а неговото семейство живее във врачанското село Ракево. От сутринта в родната му къща се чуват писъци и плач, а камбаната на църквата бие на умряло.
Във фаталния ден той е бил с приятели на басейн, а до тежкия пътен инцидент се стигнало при прибирането на компанията към Враца.
Пострадалият веднага беше вдигнат за ВМА, където лекарите 14 дни се бориха за живота му. За съжаление травмите в главата се оказаха фатални и днес той е починал.
12.07.2020, 12:39 часа
21407 1
Коментари

A1

12.07.2020, 12:52 часа
Нали уж беше стабилен и в добро състояние?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha