Контузия в глезена измъчва нападателя на "Монтана" Росен Кръстев

Контузия в глезена измъчва нападателя на "Монтана" Росен Кръстев Централният нападател на "Монтана" Росен Кръстев не тренира с отбора, съобщиха от стадион „Огоста‘. 195-сантиметровият таран е с травма на десния глезен, готви се индивидуално и със сигурност ще пропусне гостуването на монтанци на ЦСКА 1948 .
Юношата от Академията на италианския "Бергамо" се контузи още началото на август в контролната среща с "Левски" (Лом) 2:2. Ако още тогава си бе дал почивка, болките му щяха да отшумят, смятат медици. 22-годишният футболист обаче стисна зъби и продължи да играе.
Преди няколко дни Кръстев си направи ядрено-магнитен резонанс, който показа, че има разкъсани мускулни влакна. Очаква се той да се завърне на терена в края на септември.
Така освен за предстоящата среща с ЦСКА 1948 в неделя, Росен Кръстев няма да бъде на разположение на старши треньора на "Монтана" Никола Спасов и за двубоите с пловдивския и врачанския "Ботев".
10.09.2020, 15:54 часа
839 1
Коментари

Ботев Враца-Арда 0:0

12.09.2020, 00:38 часа
Тони виж колко публика имаше на стадиона, тя е барометъра ти за работата която си свършил една голяма Нула, след всеки мач се оправдаваш като девица, ами какво работиш бе човек?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha