Волен Сидеров: Не мога да повярвам, че слагат вила на врата на народа и той не се надига

Волен Сидеров: Не мога да повярвам, че слагат вила на врата на народа и той не се надига "За свободата се воювавсеки ден, всеки час и всеки момент! Малкият и средният бизнес, за които сме се борили и които в момента изнемогват, да излязат и да протестират за правата си. Да излезат и да нарушат забраните, защото свободата се извоюва със сила, тя не се дава даром", заяви Волен Сидеров по телевизията на "Атака"
"Радой Ралин имаше едно гениално четиристишие:“Свободата е като хляба! Всеки ден се замесва, изпича, изяжда!”На другия ден обаче пак трябва да направиш същото. Не мога да повярвам, че българският народ приема всичко и не се надига, за да се възпротиви, защото очевидно го лъжат, очевидно го мамят, очевидно му слагат вила на врата", припомни той.
"Това е видно, но въпреки това никой не се възпротивява. Напротив, народът си приема жеглото, вилата на врата, и казва: “Да така трябва!”Чак когато огладнее осъзнава, че е измамен, излъган и ограбен. Тогава решава да протестира, но пак няма да излезе, защото ще си каже: “Сидеров, айде ти, ти си много смел, излез ти вместо нас. ”Не, Сидеров няма да излезе, а ще седи и ще гледа, ще чака да излезете, да се преборите за своята свобода. Защото за нея се воюва всеки ден, всеки час и всеки момент. Тя е въдухът, който дишаш!", заяви още Сидеров.
01.04.2020, 16:29 часа
1679 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha