Триумф на Банчев! Лидерът на ДПС във Врачанско преизбран за рекордния 5-ти мандат

Триумф на Банчев! Лидерът на ДПС във Врачанско преизбран за рекордния 5-ти мандат Борислав Банчев започва 5-ия си мандат като областен председател на ДПС във Враца, научи агенция BulNews.
Преди минути завърши 6-та Областна отчетно-изборна конференция на Движение за права и свободи. С оглед усложнената COVID-обстановка в региона, груповият видео разговор се осъществи чрез услугата Messenger Rooms на Facebook. В него се включи председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който предаде поздрави и от Почетния председател на партията - д-р Ахмед Доган. 
На всичките 10 проведени общински отчетно-изборни конференции в област Враца, Борислав Банчев беше номиниран единодушно за нов мандат, като председател на Областния съвет на ДПС – Враца, а преизбирането му стана факт преди минути. 
Според неговите съпартийци през годините той неизменно е отстоявал идеите на Движение за права и свободи, работил е за интересите на хората и се е отнасял човешки към техните проблеми.
Банчев е познат сред обществеността в Сверозапада като успешен лидер, има нужния авторитет и успява да прокара политиката на партията на различни нива.
Вероятно и това е причината Борислав Банчев да  успее да убеди общинските структури и делегатите на днешната областна конференция отново да му гласуват доверие.           
14.11.2020, 18:06 часа
4507 2
Коментари

Borko delux

30.12.2020, 10:35 часа
хайде Борче, последен опит за момченце, вади мекия

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ-ШВЕЦИЯ-БЪЛГАРИЯ

26.11.2020, 19:47 часа
ДА ЖИВЕЯТ ТУРЦИТЕ , ДА ИМ ЛАПНЕМ К+У+РЦИТЕ ! + ТАЗИ ПАРТИЕН ВОДАЧ, С БИЯЧИ МУ НАПАДНАХА НА АГИТАЦИОННО ИЗБОРНО СЪБРАНИЕ В СЕЛО ЧЕЛОПЕК. ВСЕ ОЩЕ НЕ МОГА ДА ГО ОСЪДЯ ТОЗИ ИЗРОД ! ГОСПОД ДА ГО УБИЕ ЗА ЧОВЕШКАТА МУ ЛАКОМИЯ
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha