За втори път: Внучката на Чарли Чаплин грейна в Кан с рокля на ломска дизайнерка /снимки/

За втори път: Внучката на Чарли Чаплин грейна в Кан с рокля на ломска дизайнерка /снимки/ За втора поредна година внучката на Чарли Чаплин – Кийра Чаплин грейна с българска рокля на откриването на кинофестивала в Кан. Красивата наследница на великия комик се разходи по червения килим с тоалет на родната дизайнерка и моден предприемач Десислава Тошева, която е от Лом. Роклята била избрана на шоурума за висша мода в Кан сред стотици други произведения на най-елитните дизайнери в света и е първи избор на Кийра Чаплин и първата й рокля на червен килим тази година.
Тоалетът се казва „IARA“. Роклята е изработена от фина френска органза с ръчно конструирани волани, които ефирно „летят“ при движение, напомняйки движенията на пеперуда. Стилната рокля впечатли стилистите и намери място и на страниците на елитното модно списание „Harper's Bazaar“. 
Kийра Чаплин, която е актриса и филмов продуцент, се оказа голям почитател на българския бранд „Caviar couture“. На миналогодишното издание на филм-феста тя отново се спря на дизайн на нашенката. Тогава Кийра дефилира с рокля, решена в златно, с която се появи и на страниците на изисканото модно списание „In Style“, в което с тоалет на българката блесна и майката на Илон Мъск – Мей Мъск. От тогава Кийра Чаплин подържа приятелски отношения с Десислава Тошева и следи с интерес в социалните мрежи новите й модели и гастролите й по световните подиуми. 
„Очарователна, интелигентна, земна и достъпна. С нея можеш с часове да си говориш на всякакви теми“, сподели впечатления от Кийра Чаплин дизайнерът Десислава Тошева.
22.05.2024, 08:50 часа
1963 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha