Стрелците от СК "Спартак-Враца" показаха точност и бързина, взеха купата за първото място /снимки/

Стрелците от СК "Спартак-Враца" показаха точност и бързина, взеха купата за първото място /снимки/ Отборът по стрелба на СК „Спартак-Враца“ при ОД на МВР – Враца взе участие в заключителния етап от Републикански преглед по стрелкова подготовка за служители на МВР, който се проведе от 29.07.2020г. до 03.07.2020г. във Варна.
В него взеха участие 21 отбора и  общо 109 състезатели.
Организаторите от Спортна асоциация на МВР, Стрелкова асоциация – МВР и домакините от ОД на МВР – Варна показаха отлична подготовка и организация при провеждане на първенството, като съблюдаваха и спазването на всички противоепидемични мерки.  
Врачанските полицаи от мъжкия отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Петко Петков след безпрецедентно бърза и точна стрелба спечелиха първо място и купата в отборната надпревара при мъжете. Целия мъжкия състав влезе и в финала за индивидуалната надпревара, но най-добро класиране направи Ивайло Флоров който стигна до седмото място.
Технически проблем в стрелбата на женския отбор в състав Катя Василева и Габриела Гигова ги остави извън призовата шестица. В индивидуалната надпревара при жените, Катя Василева също след квалификациите влезе на финал и се класира на седмо място. 
В комплексното класиране купата спечелиха стрелците на ОДМВР- Варна  следвани от отборите на ОДМВР-Силистра и ОДМВР – Кърджали.
04.07.2020, 21:02 часа
1244 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha